...

Ajudes a estudiants del curs d'especialització en fonaments tècnics de l'elaboració de cervesa, per a sufragar despeses realitzades de matrícula. Curs acadèmic 2019/2020

Referència
B19-409
Durada
Curs 2019-2020
Tipus d'activitat
BEQUES I AJUDES A L´ESTUDI, L´ALLOTJAMENT, EL TRANSPORT, ETC.
Termini de sol·licitud
Des del 14 de novembre 2019 fins al 28 de gener 2020
Marc
Vicerectorat d'Estudis i Formació - Departament d'Agroquímica i Bioquímica
Publicació
BOUA 13/11/19
Lloc
Universitat d'Alacant
Dotació
50% de les taxes mat.
Requisits
Alumnat matriculat en el curs d'especialització en Fonaments Tècnics de l'Elaboració de Cervesa de la Universitat d'Alacant.
Matèria
DIETÈTICA, NUTRICIÓ I ALIMENTACIÓDIETÈTICA, NUTRICIÓ I ALIMENTACIÓ
Webs associades
Informació inscripció
UNIVERSITAT D'ALACANT
DPT. AGROQUIMICA I BIOQUIMICA
Adreça
Apartado Correos 99
Localitat
Alicante
CP
03690
Telèfon
965 903 880
Àrees
CIÈNCIES DE LA SALUT
Observacions
Sufragar parcialment les despeses de matrícula d'estudiants del curs d'especialització en Fonaments Tècnics d'Elaboració de Cervesa de la Universitat d'Alacant en el curs acadèmic de la present convocatòria.
De la UA?
  • Compartir en Twitter
  • Compartir en Facebook
  • Compartir en Google+