Ajudes a estudiants del curs d'especialització en fonaments tècnics de l'elaboració de cervesa, per a sufragar despeses realitzades de matrícula. Curs acadèmic 2019/2020
- Referència
- B19-409
- Durada
- Curs 2019-2020
- Tipus d'activitat
- BEQUES I AJUDES A L´ESTUDI, L´ALLOTJAMENT, EL TRANSPORT, ETC.
- Termini de sol·licitud
- Des del 14 de novembre 2019 fins al 28 de gener 2020
- Marc
- Vicerectorat d'Estudis i Formació - Departament d'Agroquímica i Bioquímica
- Publicació
- BOUA 13/11/19
- Lloc
- Universitat d'Alacant
- Dotació
- 50% de les taxes mat.
- Requisits
- Alumnat matriculat en el curs d'especialització en Fonaments Tècnics de l'Elaboració de Cervesa de la Universitat d'Alacant.
- Matèria
- DIETÈTICA, NUTRICIÓ I ALIMENTACIÓDIETÈTICA, NUTRICIÓ I ALIMENTACIÓ
- Informació inscripció
-
UNIVERSITAT D'ALACANT
DPT. AGROQUIMICA I BIOQUIMICA
- Adreça
- Apartado Correos 99
- Localitat
- Alicante
- CP
- 03690
- Telèfon
- 965 903 880
- Àrees
-
CIÈNCIES DE LA SALUT
- Observacions
- Sufragar parcialment les despeses de matrícula d'estudiants del curs d'especialització en Fonaments Tècnics d'Elaboració de Cervesa de la Universitat d'Alacant en el curs acadèmic de la present convocatòria.
- De la UA?
- Sí
- Compartir en Twitter
- Compartir en Facebook
- Compartir en Google+