4 Beques per a la realització del programa d'Estudis Propis en Arròs i Alta Cuina Mediterrània
- Referència
- B19-375
- Durada
- Curs acadèmic 2019/2020
- Tipus d'activitat
- BEQUES I AJUDES A L´ESTUDI, L´ALLOTJAMENT, EL TRANSPORT, ETC.
- Termini de sol·licitud
- Des del 29 d`octubre 2019 fins al 19 de novembre 2019
- Marc
- Ajuntament de Benidorm
- Publicació
- BOPA 28/10/19
- Lloc
- Universitat d'Alacant
- Dotació
- De 1.500 a 2.000€
- Requisits
- Estar empadronats/es a Benidorm, com a mínim, un mes abans de la publicació de la convocatòria i seguir empadronat en el moment de concesion de la beca. Tenir un mínim de 2 anys d'experiència laboral acreditada en l'àmbit de la restauració, hostaleria i/o gastronomia. No estar gaudint d'una altra beca o ajuda de la mateixa categoria o anàloga finalitat dirigida a l'obtenció de la mateixa titulació.
- Matèria
- DIETÈTICA, NUTRICIÓ I ALIMENTACIÓDIETÈTICA, NUTRICIÓ I ALIMENTACIÓ
- Informació inscripció
-
AJUNTAMENTS
AJUNTAMENT DE BENIDORM
- Adreça
- Pza. de SS. MM. Los Reyes de España
- Localitat
- Benidorm (Alicante)
- CP
- 03501
- Telèfon
- 966 815 400
- Àrees
-
CIÈNCIES DE LA SALUT
- Observacions
- 4 Beques per a la realització del programa d'Estudis Propis en Arròs i Alta Cuina Mediterranea.
- De la UA?
- Sí
- Compartir en Twitter
- Compartir en Facebook
- Compartir en Google+