...

Fonaments Tècnics de l'Elaboració de Cervesa

Referència
CR-41739
Dates
Del 3 d'octubre de 2019 al 31 de març de 2020
Tipus d`activitat
CURSOS A DISTÀNCIA
Lloc
En linia
Matèria
ENOLOGIAENOLOGIA
Webs associades
Informació inscripció
UNIVERSITAT D'ALACANT
ESCOLA DE NEGOCIS. FUNDACIÓ GENERAL
Adreça
Edif. Germán Bernácer. Apdo. 99
Localitat
San Vicente del Raspeig (Alicante)
CP
03690
Telèfon
965909448/965909373
Fax
965 90 93 69
Àrees
TECNOLOGIES
Observacions
El primer Curs d'Especialització en cervesa artesana, Fonaments tècnics de l'elaboració de cervesa, pioner en l'àmbit acadèmic hispanoparlant, respon a aquesta recent demanda amb un complet programa acadèmic que cobreix tots els aspectes relatius a l'elaboració d'aquesta beguda: des de l'anàlisi de les matèries primeres al procés d'elaboració, a més dels coneixements relacionats amb la degustació o el maridatge i aspectes pràctics que permeten elaborar aquesta beguda en condicions reproduïbles i tècnicament correctes.
En la UA?
Crèdit de lliure configuració?
No
  • Compartir en Twitter
  • Compartir en Facebook
  • Compartir en Google+
Universitat d'Alacant