...

Tast i elaboració de cervesa artesanal

Referència
CR-41672
Dates
17, 18 i 26 de juliol de 2019
Tipus d`activitat
CURSOS D´ESTIU
Termini de sol·licitud
Des del 20 de maig 2019
Marc
Cursos d'Estiu de la Universitat d'Alacant "Rafael Altamira"
Lloc
Cuina del mercat de Villena
Localitat
Villena
Matèria
GASTRONOMIAGASTRONOMIA
Webs associades
Informació inscripció
Universitat d'Alacant
Adreça
Campus de la UA - Edificio Germán Bernácer
Localitat
San Vicente del Raspeig (Alicante)
CP
03690
Telèfon
965903979 - 965909827
Àrees
SOCIALS I JURÍDIQUES
Observacions
Aquest curs tracta de dotar a l'assistent amb les eines i coneixements essencials per a elaborar cervesa casolana, reconèixer i avaluar tipus i qualitats de les matèries primeres més habituals, i aplicar adequadament tècniques bàsiques de manipulació, mètodes de cocció, maceración, fermentació i maduració amb la finalitat d'aconseguir diferents varietats de cervesa
En la UA?
Crèdit de lliure configuració?
  • Compartir en Twitter
  • Compartir en Facebook
  • Compartir en Google+