Tast i elaboració de cervesa artesanal
- Referència
- CR-41672
- Dates
- 17, 18 i 26 de juliol de 2019
- Tipus d`activitat
- CURSOS D´ESTIU
- Termini de sol·licitud
- Des del 20 de maig 2019
- Marc
- Cursos d'Estiu de la Universitat d'Alacant "Rafael Altamira"
- Lloc
- Cuina del mercat de Villena
- Localitat
- Villena
- Matèria
- GASTRONOMIAGASTRONOMIA
- Informació inscripció
-
Universitat d'Alacant
- Adreça
- Campus de la UA - Edificio Germán Bernácer
- Localitat
- San Vicente del Raspeig (Alicante)
- CP
- 03690
- Telèfon
- 965903979 - 965909827
- Àrees
-
SOCIALS I JURÍDIQUES
- Observacions
- Aquest curs tracta de dotar a l'assistent amb les eines i coneixements essencials per a elaborar cervesa casolana, reconèixer i avaluar tipus i qualitats de les matèries primeres més habituals, i aplicar adequadament tècniques bàsiques de manipulació, mètodes de cocció, maceración, fermentació i maduració amb la finalitat d'aconseguir diferents varietats de cervesa
- En la UA?
- Sí
- Crèdit de lliure configuració?
- Sí
- Compartir en Twitter
- Compartir en Facebook
- Compartir en Google+