1 Plaça de personal investigador predoctoral per al projecte "Value chains for disruptive transformation of urban biowaste into biobased products in the city context -CE-SFS-25-2018: integrated system innovation in valorising...", I-PI 10-19
- Referència
- E19-73
- Durada
- 3 anys
- Tipus d'activitat
- PLACES PER A PERSONAL DE SUPORT A PROJECTES D´INVESTIGACIÓ
- Termini de sol·licitud
- Des del 8 de febrer 2019 fins al 21 de febrer 2019
- Marc
- Departament de Ciències Ambientals i Recursos Naturals
- Publicació
- BOUA 07/02/19
- Lloc
- Universitat d'Alacant
- Codi de localització
- 0003P1014
- Dotació
- 1.368 €/mes
- Requisits
- Estar en possessió de la titulació de Llicenciatura en Biologia o Grau en Biologia més un màster oficial en Anàlisi i Gestió d'ecosistemes, o qualsevol altre màster oficial el pla del qual d'estudis puga considerar-se equivalent. Disposar de l'admissió o matrícula en un programa de doctorat. Coneixement de valencià a nivell C1 i d'anglès a nivell C2.
- Matèria
- BIOLOGIABIOLOGIA
- Informació inscripció
-
UNIVERSITAT D'ALACANT
SERVEI DE SELECCIÓ I FORMACIÓ. UNITAT D'ACCÉS PDI
- Adreça
- Edificio Rectorado y S. Generales
- Localitat
- Alicante
- CP
- 03690
- Telèfon
- 965 903 400 EXT. 3040
- Fax
- 965 903 464
- Observacions
- Col·laborar en el projecte d'investigació "Value chains for disruptive transformation of urban biowaste into biobased products in the city context -CE-SFS-25-2018: Integrated system innovation in valorising urban biowaste. IA (Innovation action)" realitzant:
- tasques específiques relacionades amb la cria artificial d'Hermetia illucens i altres dípters saprófagos, en particular espècies capaces de desenvolupar-se en mitjans semisólidos o líquids com els sírfidos eristalins
- seguiment del desenvolupament de les diverses etapes pre-imaginales dels insectes, elaboració de protocols de cria artificial i exposició d'informes de resultats en el consorci europeu (en anglès)
- i qualsevol altra tasca afí al lloc que puga sorgir de l'execució del projecte.
- De la UA?
- Sí
- Compartir en Twitter
- Compartir en Facebook
- Compartir en Google+