Oli d'oliva, or líquid?. Elaboració, Agroeconomía i propietats físic-químiques de l'oli
- Referència
- CR-41336
- Dates
- Del 11 al 13 de juliol de 2018
- Tipus d`activitat
- CURSOS D´ESTIU
- Termini de sol·licitud
- Des del 14 de maig 2018
- Marc
- Cursos d'Estiu de la Universitat d'Alacant "Rafael Altamira"
- Lloc
- Centre Cultural El Teular. Plaza El Teular, s/n
- Localitat
- Cocentaina (Alacant)
- Cost
- UA 50€ - Gral 75€
- Matèria
- GASTRONOMIAGASTRONOMIA
- Informació inscripció
-
Universitat d'Alacant
- Adreça
- Campus de la UA - Edificio Germán Bernácer
- Localitat
- San Vicente del Raspeig (Alicante)
- CP
- 03690
- Telèfon
- 965903979 - 965909827
- Àrees
-
SOCIALS I JURÍDIQUES
- Observacions
- L'oli d'oliva pot ser considerat com a petjada essencial d'identitat de la zona Mediterrània i, com a tal, ha de ser conegut i benvolgut per tots. Aquest curs proporciona una base de coneixement dels processos de la seua elaboració, abordant tant aspectes agroeconómicos, com de l'obtenció i cures de la matèria primera, de l'obtenció de l'oli d'oliva, i de les propietats físic-químiques i el seu efecte en la classificació dels diferents tipus d'oli. S'integraran sessions pràctiques en les quals s'inclou una visita a una almazara i un tast.
- En la UA?
- Sí
- Crèdit de lliure configuració?
- Sí
- Nombre de crèdits
- 2
- Nombre d`hores
- 20
- Compartir en Twitter
- Compartir en Facebook
- Compartir en Google+